opslagruimte hoogezand

Transport Online Grote brand bij Welkoop in Hoogezand foto'svideo's.'
De politie Groningen raadde automobilisten aan door te rijden voor hun eigen veiligheid. Welkoop staat in brand in Hoogezand. Stroink @PieterStroinkvE 10 juni 2017. Beste vuur brand hoogezand Welkoop pic.twitter.com/nb0SxmGtCk. Costa @thommyjovano 10 juni 2017. Ligt nog vuurwerk in opslagruimte bij Welkoop Hoogezand.
Wildeman SL geeft voormalig Draka-complex nieuw leven.
Het gaat goed met Wildeman Storage Logistics. De loods en de containerterminal op het Chemie Park Delfzijl zijn vol in bedrijf en eerder dit jaar werd het bedrijf nog eigenaar van een grote loods in Hoogezand met tien keer zoveel opslagruimte.
Bedrijfsruimte huren Hoogezand: Nijverheidsweg 120.
6712 m Inhoud. 2800 m Adres. Nijverheidsweg Hoogezand Extra informatie. Verwijderd Laatste huurprijs. 120 p/m Beschikbaar per. Direct naar andere woningen in Hoogezand. Bekijk andere: Bedrijfsruimte huren in Hoogezand. In plaats: Huurwoningen in Hoogezand. In wijk: Huurwoningen Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand.
Grote brand bij tuincentrum in Hoogezand Binnenland ed.nl. Weer. Eindhovens Dagblad logo. Eindhovens Dagblad logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Eindhovens Dagb
Het restje vuurwerk dat sinds de jaarwisseling nog in de opslagruimte lag, was aan het begin van de brand ontploft en verbrand. De ruimte beschikte volgens de brandweer over een eigen blusinstallatie. Een deel van het pand is ingestort. De brandweer zei tegen 19.30 uur dat zij de brand onder controle had en dat het sein brand meester was gegeven. Zaterdagavond nog werd met de sloop van de resten begonnen. Niemand raakte gewond. Wel overleefden een aantal knaagdieren de brand niet. Omwonenden kregen het advies ramen en deuren gesloten te houden wegens de enorme rookontwikkeling. Om de overlast van rook te verminderen stopte de brandweer tijdelijk met blussen. Op de nabije snelweg A7 werd de afslag Hoogezand afgesloten.
Privacy verklaring Marco Box.
WIJ HEBBEN VOOR U DE PERFECTE OPSLAGRUIMTE! langs de snelweg A7, dichtbij Groningen. Marco Box self.storage, onderdeel van Marco Verhuur Hoogezand bv hierna: wij verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en onze doelstellingen te bereiken.
Bedrijfsruimte Hoogezand Sappemeer Huur of koop bedrijfshal, winkelruimte of ander bedrijfsobject.
Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Hoogezand-Sappemeer bieden wij een goede oplossing. Bedrijfsruimte aanbod in Hoogezand-Sappemeer. De gemeente Hoogezand Sappemeer heeft momenteel ruim 34.000 inwoners. Hoogezand Sappemeer is van oudsher bekend geworden door scheepvaart en industrie.
Sponsoren Senioren SC Scheemda.
Zoekt u opslagruimte in de provincie Groningen? Op bedrijventerrein Eextahaven aan autosnelweg A7 bieden wij volop opslagruimte te huur voor bedrijven en particulieren in de regio Groningen, Winschoten, Pekela, Veendam, Hoogezand, Delfzijl, Stadskanaal, Vlagtwedde, dus heel Oost-Groningen. Boxes in Stock.
Grote brand in Hoogezand Binnenland Telegraaf.nl.
HOOGEZAND UPDATE 1934: Bij tuin en dierenspeciaalzaak Welkoop in Hoogezand heeft zaterdag aan het begin van de avond een grote brand gewoed. In verband met de intense hitte besloot de brandweer een naastgelegen flat te ontruimen. Het complex telt negen woningen.
Self storage in Groningen Opslagmarkt.
Bij Opslagmarkt kun je namelijk gemakkelijk opslagruimte huren. Opslagmarkt heeft alle self storage bedrijven verzameld uit Groningen en omgeving verzameld, zoals Eelderwolde, Haren, Zuidwolde, Garmerwolde en Zuidhorn. Vraag eenvoudig meerdere offertes tegelijk aan en maak een vergelijk op bijvoorbeeld kwaliteit, voorwaarden of prijs.

Contacteer ons

Meer resultaten voor opslagruimte hoogezand